Newborn-kuvaukset

Newborn-kuvauksia suunnitellessanne alustava varaus olisi hyvä tehdä noin muutama viikko ennen laskettua aikaa, jotta tiedän varata kalenteristani aikaa kuvauksille.
Alustava aika mietitään lasketun ajan tiimoille + – kaksi viikkoa. Tämä tottakai tarkentuu siinä vaiheessa, kun pikkuinen on syntynyt.

Newborn-kuvaus toteutetaan yleensä vauvan ollessa alle kahden viikon ikäinen. Toki koskaan ei voi tietää, mitä kaikkea synnytyksen jälkeen tapahtuu, joten tämä on vain ohjenuorana. Kuvaus tapahtuu aina teillä kotona, jossa vauvalle on muodostunut tuttu, turvallinen ja lämmin ympäristö. Aikaa kuvauksiin varataan vähintään kaksi tuntia ja niissä mennään kiireettömästi täysin vauvan ehdoilla. Eli jos pikkuiselle tulee nälkä, vaippa pitää vaihtaa tai muuten vaan halutaan olla vaikka sylissä, niin kaikelle tällaiselle on varattu aikaa.

Jos toiveissanne on saada vauvasta kuvia ilman vaatteita, niin suosittelen riisumaan vaatteet parisen tuntia ennen kuvaushetkeä, jolloin mahdolliset painaumat tasoittuu.
Pikkuinen varmasti viihtyy vilttien ympäröimänä tämän ajan :)

Entäpä kuvausrekvisiitta?
Mielelläni käytän teiltä löytyvää rekvisiittaa hyödykseni, mutta erikseen teidän ei tarvitse lähteä mitään hankkimaan. Minulta löytyy erivärisiä wrappejä niin tytöille kuin pojillekin, metallinen ’arkku’, laatikoita ja kori, vilttejä ja kankaita, valkoiset ja harmaat pienet kengät sekä valkoinen ja harmaa talja. Tytöille löytyy myös hameita ja hiuspantoja, pojille taas henkselihousut ja lätsä.

Newborn-kuvauksiin voidaan myös helposti yhdistettyä sisarus- ja perhekuvat!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *