Valmistujaiskuvaus


Pääsetpä sitten ripille, valmistut ylioppilaaksi tai johonkin ammattiin, saavutat yhden tärkeän hetken elämässäsi. Useimmiten tämä tarkoittaa uusien unelmien ja haasteiden tavoittelua, kuten ammatinvalintaa, uusia opiskelumahdollisuuksia, muuttoa kotoa tai työn etsimistä.
Valmistujaispäivä on se, kun saat pukeutua kauniiseen mekkoon tai komeaan pukuun, käydä kampaajalla, iloita ystävien ja perheen kanssa,
painaa valmistujaislakin päähän tai laittaa rippiristin kaulaan.

Kuvauspaikkaa lähdemme miettimään yhdessä..

..tiedossa ei siis ole perinteistä studiopönötystä, ei ainakaan minun kanssani! Onko sinulla kenties jokin lempipaikka luonnossa? Löytyisikö se harrastuksesi kautta? Kuvauspaikoissa vain taivas on rajana. Jos mielessäsi taas on jokin erikoisempi paikka, johon kenties tarvitaan lupa kuvata siellä, niin tällöin kannattaa olla ajoissa liikkeellä kuvausta varatessa. Miltä kuulostaisi kuvaukset kauniissa auringonlaskussa järven rannalla tai aamusumussa pellolla?

Yleensä itse juhlapäivä on hyvin tiukkaan aikataulutettu. Suosittelisinkin, että kuvaus toteutetaan joko ennen varsinaista juhlapäivää tai sen jälkeen, koska kuvauksiin kannattaa varata aikaa noin tunnin verran. Tällöin vältetään kiireentuntu ja pystyt helpommin rentoutumaan kameran edessä.

Millaiset kuvat sinä haluaisit muistoksi?

Valmistujaiskuvien ei tarvitse olla tylsiä, marmoripatsaan vieressä otettuja potretteja vaan toivon, että juuri sinun persoonallisuus näkyisi kuvissa. Voit ottaa kuvauksiin mukaan vaikkapa harrastukseesi liittyviä välineitä. Pelaatko jääkiekkoa? Tanssitko balettia? Onko sinulla lemmikki, jonka haluaisit mukaan kuviin? Mikä tekee kuvista näköisesi?
Ideoidaanko yhdessä!

Käy kurkkaamassa myös usein kysytyt kysymykset :)

Visit Äänekoski -lähettiläs Yada kävi viime kesänä kamerani edessä ylioppilaskuvauksissa. Täältä pääset lukemaan hänen kokemuksensa :)